Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. június 7. Hirdetés

2015. június 7. Szentháromság ünnepe u. 1. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Juhász Henrietta kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteit!

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Férfikör (FÉK) tartja következő alkalmát ugyancsak a gyülekezeti teremben, melynek témája a halálbüntetés lesz. Bevezetőt tart Dr. Galli István testvérünk. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk.
– Kedden 16.45 órától a konfirmandusok tanévzáró alkalma. Este 18 órától pedig presbiteri gyűlés a tanácsteremben
– Szerdán 17 órától a Raszkolnyikov énekegyüttes ad koncertet a templomunkban
– Pénteken 19 órától a Középkör évadzáró alkalma lesz
– Szombaton a Simplicissimus barokk kamarazenekar és a Hold kórus ad hangversenyt a templomunkban 19 órától

3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk gyülekezeti Hírlevelünk és az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat. Hírlevelünket ezúttal nem postázzuk, így ki-ki az iratterjesztési asztalról tudja magával vinni.

4. Egyéb
– A mai napon, a családi istentiszteleten: Schulek Mátyás lelkészi szolgálattól való búcsúzása (vesperán április 26-án, Farkasréten máj 31-én, Bibliaórán június 1-én búcsúzott)
– Nyári napközis táborunkat június 22–26. között tartjuk. Jelentkezési határidő a mai nap. Részletekkel kapcsolatban hamarosan körlevelet írunk a szülőknek.

6. Offertórium
– Hálát adunk a pünkösdi offertóriumért, amely Farkasréten 17.370,- Ft, Kelenföldön pedig 49.995,- Ft volt. A jövő vasárnapi országos kötelező offertóriumot a nyugdíjas lelkészek, özvegyek és árvák megsegítésére gyűjtjük. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje:  Jézus Krisztus mondja: Aki titeket hallgat, engem hallgat, és aki titeket elutasít, engem utasít el.(Lk 10,16)