Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. május 24–25. Hirdetés

2015. május 24–25. Pünkösd ünnepe

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Dunai-Kovács Álmos kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteit!

2. Temetés
– Az élet és halál Ura elszólította közülünk Bende Lászlóné, sz.: Szajki Ilona (†89) testvérünket. Temetése május 27-én, szerdán 11.30 órakor lesz az Új Köztemetőben. Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

3. Alkalmaink
– Holnap Pünkösd hétfőn 9.30-ra várjuk a templomkarzatra azokat, akik szívesen részt vennének az örömzenélésben.
– Kedden 16.45 órától a konfirmandusok alkalma, lesz 20.30-kor pedig Apakör
– Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola.
– Pénteken 5 órától a kisisfi alkalma lesz.

4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.

5. Egyéb
– Ismét Orgonaünnep lesz templomunkban. A június 6-án, szombaton este 6 órakor rendezendő alkalom keretében templomunk orgonáját ünnepeljük. Az elhangzó orgonaművek bemutatójával egybekötött hangversenyen három budapesti evangélikus főtemplom orgonista-kántora játszik és beszél az elhangzó zeneművekről:  Finta Gergely(Deák tér), Bán István (Budavár) és templomunk orgonistája, Pál Diana.
Tehát Június 6-án, szombaton este 6 órára várjuk mindazokat, akik szívesen eltöltenek  egy órát a Hangszerek királynőjével. A hangverseny ingyenes, hívogassunk bátran ismerősöket!
– Nyári napközis táborunkat június 22–26. között tartjuk. Jelentkezési határidő: június 7.

6. Offertórium
– Hálát adunk az idei áldozati vasárnapi adakozásért, amely eddig 1.500.000 Ft. A jövő vasárnapi offertórium országos gyűjtés lesz: a misszió célját szolgálja. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje:  Nem hatalommal és nem erőszakkal, hanem az én lelkemmel! – mondja a Seregek Ura. (Zak 4,6)