Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. május 17. Hirdetés

2015. május 17. Húsvét ünnepe u. 6. vasárnap

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Nacsa Dominik Zoltán kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteit!
3. Temetés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el a Vasy Endre Levente (†72) testvérünktől. (Megemlékezés: 10.30). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor nyugdíjas bibliaóra, este 19 órától női kör.
– Kedden 16.45 órától a konfirmandusok alkalma.
– Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola.
– Csütörtökön 19 órától nagyifi, pénteken 17 órától kisifi.
– Pünkösd ünnepén a szokott rendben lesznek megtartva istentiszteleteink. Vasárnap a 10.30-as istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentiszteletet is tartunk, érkezés a templomba. Hétfőn 9.30-ra várjuk a templomkarzatra azokat, akik szívesen részt vennének az örömzenélésben.

3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.

4. Egyéb
– Bence András püspök-helyettes és Pángyánszky Ágnes egyetemi lelkész (EHE) köszöntése – Bedecs Réka vizsgaistentisztelete alkalmából (Kelenföld)
– Nyári napközis táborunkat június 22. – 26. között tartjuk. Jelentkezési határidő: június 7.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk Templomépítő Alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk szintén az iratterjesztési asztalon (mindkét szám a színes szórólapon van!).

5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumáért, amely Farkasréten 11.000,- Ft, Kelenföldön pedig 91.935,- Ft volt. Ma tartjuk az idei áldozati vasárnapi gyűjtésünket, mellyel gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje:  Krisztus mondja: Ha felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket. (Jn 12,32)