Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. március 22. Hirdetés

2015. március 22. Böjt ötödik vasárnapja

1. Temetés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el Piri Endre (†98) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk.
– Kedden, 17 órától konfirmációi oktatás, 18 órától presbiteri gyűlés lesz
– Szerdán 16.45 órakor a második csoport konfirmációi órája, 18 órától pedig folytatódik a Böjti zenés sorozat. A program szórólapon elvihető az iratterjesztésből.
– Csütörtökön 18 órától nagyifi lesz
– Pénteken, március 27-én délután 4 órától kézműves délután lesz a gyülekezeti teremben.
– Este 18.30-kor pedig az istentiszteleti felolvasók (IFA) következő együttléte az irodában, melyre azon testvéreinket hívjuk és várjuk, akik szívesen olvasnának igét vagy imádságot áprilisban a 10.30-as istentiszteletek valamelyikén.
– Jövő vasárnapon, virágvasárnapi hagyományaikat követve, a gyermekek bevonulásával kezdődik fél 11-es istentiszteletünk. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeikkel együtt 10.20-kor gyülekezzenek a templom bejáratánál.
– Április 3-án, Nagypénteken, a 18 órakor kezdődő istentisztelet keretén belül a MEVISZ Bárka passiójátékára kerül sor – mozgássérült fiatalokkal. Nagy szeretettel hívunk és várunk mindenkit erre az alkalomra, és várjuk önkéntesek jelentkezését, akik szívesen segítenek az istentisztelet utáni szeretetvendégség megszervezésében, ahol lehetőség nyílik vendégeinkkel beszélgetni tea, sütemények és szendvicsek mellett, testvéri közösségben. A nagypénteki offertóriumokkal a Mevisz Bárka szolgálatát támogatjuk.  
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.
4. Egyéb
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk szintén az iratterjesztési asztalon.
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely: Farkasréten 18.400,- Ft, Kelenföldön pedig 36.485,- Ft volt. A mai vasárnap újra kötelező offertóriumot tartunk, melyet más gyülekezetek megsegítésére (GAS) gyűjtünk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)
A hét igéje: Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért. (Mt 20,28)