Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. március 15. Hirdetés

2015. március 15. Böjt negyedik vasárnapja

1. Temetés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el Tujner Józsefné sz.: Albertényi Anna (†91) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk.
– Este fél 7-től a női kör tartja soron következő alkalmát.
– Kedden, 17 órától konfirmációi oktatás lesz.
– Szerdán 16.45 órakor a második csoport konfirmációi órája. 18 órakor pedig folytatódik az idei Böjti zenés sorozat. A program szórólapon elvihető az iratterjesztésből.
– Már most hirdetjük, hogy március 27-én, pénteken délután 4 órától húsvéti kézműves délután lesz a gyermekeknek a gyülekezeti teremben.
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.
4. Egyéb
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve – a mai vasárnapon utoljára – kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy aki teheti, ellenőrizze a listát, egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mellyel a hittudományi egyetemen folyó oktatást támogattuk: Farkasréten 9.800,- Ft, Kelenföldön pedig 50.280,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk, jövő vasárnap pedig újra kötelező offertóriumot tartunk más gyülekezetek megsegítésére (GAS). A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)
A hét igéje: Ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad, de ha meghal, sokszoros termést hoz. (Jn 12,24)