Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. március 8. Hirdetés

2015. március 8. Böjt harmadik vasárnapja

1. Temetés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el Falvay László (†91) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk, melyen bekapcsolódunk az idei Női világimanap programjába. Este 19 órakor tartja a férfiklub (FÉK) soron következő alkalmát, melyen böjthöz kapcsolódóan Dr. Galli István presbiter testvérünk A torinói halotti lepel titkai címmel tart vetítettképes előadást. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk!
– Kedden, 17 órától konfirmációi oktatás lesz.
– Szerdán 16.45 órakor a második csoport konfirmációi órája. 18 órakor pedig folytatódik az idei Böjti zenés sorozat. A program szórólapon elvihető az iratterjesztésből.
– Csütörtökön 18 órától nagyifi lesz
– Pénteken 19 órától a Középkör tartja soron következő alkalmát
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.
4. Egyéb
– Zahorecz Pál ötödéves teológushallgató köszöntése (Kelenföldön)
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy aki teheti, ellenőrizze a listát, egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap offertóriumért, mely Farkasréten 11.850,- Ft, Kelenföldön pedig 75.230,- Ft volt. A mai adományainkkal a hittudományi egyetemen folyó oktatást támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)
A hét igéje: Aki az eke szarvára teszi a kezét, és hátratekint, nem alkalmas az Isten országára. (Lk 9,62)