Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. február 8. Hirdetés

2015. február 8. Hatvanad vasárnapja

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Ihászné Csurka Tímea, Ihász Lilien, Dávid és Ádám testvéreinket. Isten áldása legyen megkeresztelt testvéreinken!

2. Temetés:
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el dr. Scholtz László (†74) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk, este 19 órától pedig a férfikör (FÉK) tartja következő összejövetelét. Vendégünk lesz Dr. Fischl Vilmos, a magyarországi egyházak ökumenikus tanácsának főtitkára, aki az iszlám és terrorizmus kapcsolatáról tart bevezető előadást. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
– Kedden 10 órától kismamakör, 17 órától konfirmációi oktatás lesz.
– Szerdán 16 .45 órakor Bibliaiskola, 18.15-től a második csoport konfirmációi órája.
– csütörtökön 18 órától nagyifi lesz a gyülekezeti teremben
– Pénteken 16 órakor lesz az idei gyülekezeti farsang a tanácsteremben, 17 órától pedig kisifi lesz a gyülekezeti teremben
– Szintén pénteken 19 órakor tartja következő alkalmát a Középkör. Témánk ezúttal: A missziói parancs relevanciája Újbudán. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2015-ös gyülekezeti naptárunkat (990,- Ft), az Útmutatót és egyéb kiadványainkat, köztük az újra kapható: Újbuda templomait bemutató szép könyvet, melyben farkasréti és kelenföldi templomaink is megtalálhatóak.

5. Egyéb
– Szomorú szívvel tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy 95 esztendős korában elhunyt gyülekezetünk hűséges tagja, Müllner Alajosné, Sebestyén Jolán. Temetése jövő héten, február 11-én lesz a farkasréti Hóvirág utcai temetőben.

6. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap offertóriumért, mely Farkasréten 10.800,- Ft, Kelenföldön pedig 61.170,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)
A hét igéje: Ma, ha az ő hangját halljátok, ne keményítsétek meg a szíveteket. (Zsid 3,15)