Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. február 1. Hirdetés

2015. február 1. Hetvened vasárnapja

1. Temetés:
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el következő testvéreinktől: Sass János (†85) másodfelügyelő testvérünktől, Dr. Garancsi Mihályné sz.: Adamcsek Ilona (†91) és Göllner Gábor (†86) testvéreinktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk, este 19 órától pedig folytatódik a Felnőtt Ifjak (FIFA) önismereti sorozata, melynek témája: Az álom – Akit az Úr szeret, annak álmában is ad eleget (Zsolt 127,2b).
– Kedden 17.00 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben, 18 órától presbiteri ülés a tanácsteremben.
– Szerdán, a Budai Evangélikus Egyházmegye lelkészgyűlése lesz tanácstermünkben. A 15 órakor kezdődő úrvacsorás istentiszteletre örömmel hívjuk és várjuk gyülekezetünk tagjait is!
– Szerdán 16 .45 órakor Bibliaiskola, 18.15-től a második csoport konfirmációi órája.
– Csütörtökön 19 órától imaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 17 órától kisifi.
– Szombaton 16.30-kor szeretetvendégségre hívjuk a testvéreket a tanácsterembe. Vendégeink ezúttal a budapesti evangélikus egyetemi lelkészség vezetői lesznek. Dr. Mézes Zsolt Az Istenkeresés régi-új útjai címmel tart előadást. Áhítattal szolgál: Simon Attila lelkész úr. Aki teheti, egy tál süteménnyel járuljon hozzá az alkalomhoz. Köszönjük!
– És már most hirdetjük a gyermekeknek, hogy február 13-án 16 órakor lesz az idei gyülekezeti farsang, melyet idén is cserkészcsapatunk szervez meg.

3. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2015-ös gyülekezeti naptárunkat (990,- Ft), az Útmutatót és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap a Lepramissziónak gyűjtött offertóriumért, mely Farkasréten 14.720,- Ft, Kelenföldön pedig 41.995,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Nem a magunk igaz tetteiben, hanem a te nagy irgalmadban bízva visszük eléd könyörgéseinket. (Dán 9, 18)