Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. január 25. Hirdetés

2015. január 25. Vízkereszt ü. u. u. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt vasárnap megkereszteltük Hamrani Laura Ines kistestvérünket. Isten áldása legyen megkeresztelt kistestvérünkön és szerettein!

2. Temetés:
– Sass János másodfelügyelő testvérünk temetése január 30-án, pénteken 16 órakor lesz templomunkban. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink
– Holnap 10 órakor nyugdíjas bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Kedden 17.00 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben, 18 órától a Hírlevél szerkesztősége találkozik a hivatalban, 20.30-kor pedig Apakörre várjuk a fiatal apákat
– Szerdán 16 .45 órakor Bibliaiskola, 18.15-től a második csoport konfirmációi órája.
– Pénteken 17 órától a kisifjúság alkalma lesz, 18.30-kor az istentiszteleti felolvasók (IFA) következő együttléte az irodában.
– Jövő vasárnap családi istentiszteletet is tartunk 9.30-tól. Kérjük, hogy minden gyermek, hozzon magával egyet a kincsei közül.
-Február 7-én 16.30-kor szeretetetvendégségre hívjuk a testvéreket a tanácsterembe. Vendégeink ezúttal a budapesti evangélikus egyetemi lelkészség vezetői lesznek. Dr. Mézes Zsolt Az Istenkeresés régi-új útjai címmel tart előadást. Áhítattal szolgál: Simon Attila lelkész úr.
– És szintén már most hirdetjük, hogy február 13-án 16 órakor lesz az idei gyülekezeti farsang, melyet idén is cserkészcsapatunk szervez meg
– Ma van a leprások Világnapja. Ebből az alkalomból ma délután a zuglói evangélikus templomban ökumenikus istentisztelet lesz, délután 4 órától, ahova szeretettel várják a kedves testvéreket.

4. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2015-ös gyülekezeti naptárunkat (990,- Ft), az Útmutatót és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Offertórium
– Köszönetet mondunk az elmúlt heti offertóriumért, mely Farkasréten 13.710,- Ft, Kelenföldön pedig 41.170,- Ft volt. A mai adományainkkal a Lepramissziót támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Fölötted ott ragyog az Úr, dicsősége meglátszik rajtad. (Ézs 60,2)