Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. november 23. Hirdetés

2014. november 23. Szentháromság ü. u. u. vasárnap

1. Keresztelés
– A tegnapi napon megkereszteltük Kása Zalán Dezső kistestvérünket. Isten áldása legyen megkeresztelt kistestvérünkön és szerettein!

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás, este 20.30-tól pedig Apakör lesz a gyülekezeti teremben
– Szerdán 16.45-kor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben, 18.15-től ugyancsak konfirmációi oktatás a tanácsteremben.
– Csütörtökön 18 órától egy különleges vesperára hívjuk és várjuk a testvéreket, mely Hacknauer Bettinának, kántorátusunk oszlopos tagjának „diploma-istentisztelete” is egyben
– Pénteken 17 órától kisifjúság lesz a gyülekezeti teremben. Szintén pénteken finn nyelvű istentisztelet lesz 18 órától a tanácsteremben
– Szombatos délután 16 órától ádventi kézműves délutánt tartunk a gyülekezeti teremben, másnap, Ádvent első vasárnapján délután 15 órától pedig Farkasréten lesz ádventi összejövetel, kicsiknek és nagyoknak.
– Idén december 7-én lesz a jótékonysági ádventi vásár a kisifi, nagyifi segítségével a szenior ifi szervezésében
– December 14-én 10(!) órakor ökumenikus templomszentelési hálaadó istentiszteletet tartunk a farkasréti templomban. A 20 éves jubileumi ünnepi alkalmon igét hirdet: Dr. Fabiny Tamás püspök.

3. Egyéb
– Gyülekezetünk lelkészházaspárja ezen a hétvégén Zalaegerszegen szolgál szeretetvendégségen és a mai istentiszteleten.
– Angyalfa gyűjtésről (szervező Magyar Testvéri Börtöntársaság). Várjuk december 7-ig a felajánlásokat a rászoruló gyermekeknek: társasjáték, könyv, tartós élelmiszer, csokoládé, szaloncukor, tisztálkodó szer. Leadható a lelkészi hivatalban, ill. istentiszteleteken az iratterjesztési asztalnál. Előre is köszönjük!

4. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Fréten 10.630,-Ft, a Bocskai úton 52.405,-Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Legyen derekatok felövezve, és lámpásotok meggyújtva. (Lk 12,35)