Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. november 9. Hirdetés

2014. november 9. Szentháromság ü. u. u. előttit megelőző vasárnap

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Drávutz Diána Léna kistestvérünket. Isten áldása legyen megkeresztelt kistestvérünkön és szerettein!

2. Temetés:
– A tegnapi napon kísértük utolsó földi útjára Szávay János (†92) testvérünket. (Megemlékezés 10.30-kor) Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk, este 19 órától a Szenior Férfi Kör a tanácsteremben, a FÉK Férfi Kör pedig a gyülekezeti teremben tartja alkalmát
– Kedden 10 órakor kismamakör, 17 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben, 18 órától pedig katechetikai megbeszélésre hívjuk a munkatársakat az irodába
– Szerdán 16.45-kor a Bibliaiskola a gyülekezeti teremben, és 18.15-től ugyancsak konfirmációi oktatás a tanácsteremben.
– Csütörtökön délután 17 órakor folytatódik az EBBE sorozat a tanácsteremben: előadást Ittzés János nyugalmazott püspök, áhítatot Schulek Mátyás tart.
– Pénteken 17 órától kisifi lesz, 19 órától a Középkör tartja soron következő alkalmát.
– Jövő vasárnap egyházmegyei ifjúsági találkozó lesz a budafoki evangélikus templomban 17 órai kezdettel

4. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Fréten november 1-én és 2-án 26.400,-Ft, a Bocskai úton a reformációi istentisztelettel együtt 74.145,-Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja! (2 Kor 6,2)