Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. november 2. Hirdetés

2014. november 2. Szentháromság ü. u. 20. vasárnap

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Korcsok Jelena Boglárka és Pataki Zsófi kistestvéreinket. Isten áldása legyen megkeresztelt testvéreinken és szeretteiken!

2. Temetés:
– Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára Wanderer Mihály (†94) testvérünket. (Megemlékezés 10.30-kor) Boldogok, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk. Este 19 órától kezdődik a Felnőtt Ifjak (FIFA) önismereti alkalma
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben, 20.30-tól Apakör lesz a gyülekezeti teremben
– Szerdán 16.45-kor a Bibliaiskola tartja alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 18 órakor nagyifit, 19 órakor imaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Szombaton fél 5-kor szeretetvendégség lesz,, ahol vendégünk lesz Prepeliczay Annamária balettművész „Az egyházművészet és a táncművészet kapcsolata” témában. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
– Jövő vasárnap egy amerikai forgatócsoport lesz gyülekezetünk vendége, akik a Young Adults in Global Mission (YAGM) önkéntesek itteni munkájáról forgatnak Magyarországon. Már harmadik éve minden évben 5–7 amerikai fiatal érkezik az egyházunkba ezen a programon keresztül és a legkülönbözőbb helyeken, romák között, gyerekházban, népkonyhán, iskolákban szolgálnak egy éven keresztül. Az önkéntesek és a stáb is az ELCA, az amerikai evangélikus testvéregyházunk szervezésében jönnek hozzánk a MEE Külügyi Osztályának szervezésében. Felvételeket készítenek templomunkról, valamint fél 11-es istentiszteletünkről is.

4. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Fréten 10.235,-Ft, a Bocskai úton 39.860,-Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: „Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben.” (Mik 6,8)