Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. október 5. Hirdetés

2014. október 5. Szentháromság ü. u. 16. vasárnap

1. Temetés:
– Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára Somlyody Lászlóné sz. Thirring Jolán (†92) testvérünket. Boldogok, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk. Este 19 órától kezdődik a Felnőtt Ifjak (FIFA) önismereti alkalma, melyen a félelmeinkről lesz szó.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben, 18 órától presbiteri ülés a tanácsteremben.
– Szerdán 16.45-kor Bibliaiskola lesz a gyülekezeti teremben,
– Csütörtökön délután 5 órakor lesz az EBBE következő alkalma a Tanácsteremben. Áhítatot lelkészünk Blázy Árpád, előadást pedig Cseri Kálmán pasaréti református lelkész tart. Szintén aznap este 6-tól nagyifi lesz a gyülekezeti teremben.
– Idei, őszi gyülekezeti hétvégénken (melynek szórólapja elvihető a kijáratnál) hajókirándulást szervezünk október 11-ére 10 órától 14 óráig Szentendrére. Még lehet jelentkezni erre a kirándulásra a kijáratnál kirakott íven. A részvétel mindenki számára ingyenes. Szeretettel kérjük továbbá a testvéreket, hogy aki teheti, a vasárnapi közös agapéhoz járuljon hozzá, akár egy-egy tál étellel, süteménnyel, salátával, akár egy céladománnyal. Ezeket kérjük egy másik kirakott íven jelezni. Előre is köszönjük!
– a gyülekezeti hétvége programjának rövid ismertetése, vendégeink

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Egyéb:

-Jövő szombaton kerül sor az országos evangélizációra 10-16 óráig a Deák téri templomban. Az idei alkalom címe: Istennel szövetségben.

5. Offertórium:
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Fréten 13.640,-Ft, a Bocskai úton 80.180,-Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje:  Mindenki várakozva néz rád, Uram, és te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)