Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. június 08-09. Hirdetések

2014. június 08-09.                                                      Pünkösd ünnepe 

1. Keresztelés: Az elmúlt héten megkereszteltük Csorba Ágnes Kata és Sümegi Zonga Sári kistestvéreinket. Isten áldása legyen megkeresztelt testvéreinken és szeretteiken!

2. Alkalmaink: 

– „Tavaszi szüret” című egyházzenei sorozatunk Harmadik alkalma ma este 19.30-kor(!) kezdődik. A programot szórólapon elvihetjük az iratterjesztési asztalról.

– Holnap Pünkösd másnapján az estit kivéve a szokott rendben lesznek megtartva istentiszteleteink. 9.30-tól várjuk azokat, akik a holnapi 10.30-as istentiszteleten szívesen részt vennének az örömzenélésben.

– Június 10-én, kedden 10 órától kismamakör lesz a gyülekezeti teremben. Hívjuk-várjuk a kismamákat!

– Június 13-án, pénteken tartja tanévzáró grillezését a Középkör 17 órától

– Jövő vasárnap, június 15-én 10.30-kor tanévzáró zenés istentiszteletet tartunk. Az istentiszteletet követően a templomtérben található Ordass Lajos emléktáblát a templom külső falára helyezzük át, a tavaly ellopott bronztábla helyére. Köszöntőt mond Záczkaliczky Pál, az Ordass Lajos Alapítvány elnöke.

3. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet című hetilapunkat és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Offertórium:

– Az elmúlt heti offertórium, melyet egyházunk missziói szolgálatának támogatására gyűjtöttünk Fréten 12.800,- Ft, a Bocskai úton 76.000,-Ft volt. Isten áldása legyen az adakozókon és adományaikon egyaránt!

A hét igéje: Nem hatalommal és nem erőszakkal, hanem az én lelkemmel! – mondja a Seregek Ura. (Zak 4,6)