Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. május 25. Hirdetés

2014. május 25. Húsvét ünnepe utáni 5. vasárnap

1. Keresztelés: Az elmúlt héten kereszteltük meg Tóth Abigél, Renkecz Borbála, Miklóssy János és Juhász Szabolcs kistestvéreinket. Isten áldása legyen megkeresztelt testvéreinken és szeretteiken!
2. Temetés:
– A feltámadás reménységében búcsúztunk el az elmúlt héten Kalmár Gyula (†75) testvérünktől (Megemlékezés este 18-kor!). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
3. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Kedden 20.30 órakor az Apakör tanévzáró alkalmára kerül sor
– Szerdán 16.45 órakor lesz a Bibliaiskola záró úrvacsorás együttléte.
– Csütörtökön, Mennybemenetel ünnepén, este 18 órakor tartunk istentiszteletet.
– Május 30-án, pénteken este 18.30 órakor lesz az istentiszteleti felolvasók következő alkalma (IFA) az irodában. Hívjuk és várjuk mindazon testvéreinket, akik szívesen olvasnának igét vagy imádságot a júniusi 10.30-as istentisztelet valamelyikén
– Jövő vasárnap, 9.30-kor családi istentiszteletet is tartunk templomunkban
– Három részes egyházzenei sorozatunk „Tavaszi szüret” címmel a mai napon kezdődik 18 órától, és a következő két vasárnap folytatódik. Szórólapot az iratterjesztési asztalról vihetünk el a részletes programokkal.
4. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a Credo folyóirat legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
5. Egyéb:
– Napközis hittantáborunkat idén június 23-27. között tartjuk. Jelentkezni még korlátozott számban június elsejéig lehet a lelkészi hivatalban, lelkészeinknél személyesen, vagy a kelenfold@lutheran.hu címen.
– Jövő szombaton, május 31-én egyházkerületi missziói nap lesz Dabason
6. Offertórium:
– Az elmúlt heti offertórium Fréten 9.400,-, a Bocskai úton 82.360,-Ft volt. Jövő vasárnap egyházunk missziói szolgálatának támogatására gyűjtjük majd a perselypénzt. Legyen Isten áldása az adakozókon és adományaikon egyaránt!

A hét igéje: Szüntelenül imádkozzatok.” (1Thessz 5,17)