Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. április 6. Hirdetés

2014. április 6. Böjt ötödik vasárnapja

1. Alkalmaink:

– Hétközi alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Este pedig a szokott időben, 19 órától kezdődik a Felnőtt Ifjak (FIFA) önismereti sorozatának következő alkalma. Témánk: Szenvedély – Uram, nincs emberem! (Jn 5,7). Minden érdeklődőt szeretettel hívunk-várunk!
– Kedden délelőtt 10 órakor kismamakör lesz a gyülekezeti teremben.
– Kedden, április 8-án, 18 órakor képviselő-testületi ülés lesz a tanácsteremben, előtte 17.30-tól imaközösségbe hívjuk a testvéreket a lelkészi hivatalba
– Szerdán este 18 órakor folytatódik a böjti sorozat Három nem és három igen – Krisztus megkísértéseiben címmel. Ezúttal egy 13. századi misztériumjátékra, a Dániel-játékra hívjuk a testvéreket! Művészeti vezető: Bubnó Tamás és Mezei János.
– Pénteken 16 órára húsvéti kézműves foglakozásra hívjuk a gyermekeket a gyülekezeti teremben
– Pénteken 19 órától a Középkör tartja következő, rendhagyó alkalmát, melyen a költészet napja alkalmából Kedvenc istenes vereseink témában tartunk beszélgetést.
– Szeretnénk a testvérek figyelmébe ajánlani Tóth Sándor Stációk című kiállítását melyet a tanácsteremben tekinthetünk meg

2. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Örömmel hirdetjük, hogy megjelent Hírlevelünk legfrissebb száma, melyet kipostázunk mindazoknak, akik címlistánkon rajta vannak, kivéve azoknak, akik feliratkoztak, hogy nem kérik a kipostázást, illetve akik a mai istentiszteleteken elviszik, és ezt jelzik az iratterjesztési asztalnál. Kérjük, írják fel nevüket a kijáratnál található listára. Köszönjük, hogy ezzel is támogatják gyülekezetünket!

3. Egyéb:
– Köszönjük mindazok segítségét, akik a tegnapi napon a templomkert rendezésben részt tudtak venni.
– Napközis hittantáborunkat idén június 23-27. között tartjuk. Jelentkezni a mai naptól lehet az iratterjesztési asztalra kitett jelentkezési lapon.

4. Offertórium:
– Az elmúlt heti perselypénz Fréten 13.125,- Ft, a Bocskai úton 43.595,- Ft volt. A mai offertóriumot a Gusztáv Adolf Segélyszolgálat alapítvány javára gyűjtünk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja Isten!

A hét igéje: „Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért.” (Mt 20,28)