Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. március 23. Hirdetés

2014. március 23. Böjt harmadik vasárnapja

1. Temetés: Március 14-én vettünk végső földi búcsút Miklóssy Ilma (†42) testvérünktől, március 19-én pedig Nagy Árpád (†87) testvérünket kísértük el utolsó földi útjára. (Megeml.: 10.30-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink:
– Hétközi alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Kedden este 20.30-tól Apakör lesz a gyülekezeti teremben
– Szerdán este 18 órakor folytatódik a böjti sorozat Három nem és három igen – Krisztus megkísértéseiben címmel. Igehirdetőnk ezúttal is Simon Attila lelkész úr lesz. Vendégünk lesz továbbá a Leopold Mozart Zeneiskola Kamarakórusa.
– Március 28-án, pénteken este 18.30 órakor lesz az istentiszteleti felolvasók következő alkalma (IFA) az irodában. Azon testvéreinket hívjuk és várjuk, akik szívesen olvasnának igét vagy imádságot az áprilisi 10.30-as istentisztelet valamelyikén.
– Már most hirdetjük a szeretetvendégséget: április 5-én, a szokott időben, fél 5-től vendégünk lesz Riskó János lelkipásztor, aki „A presbiterek szerepe a gyülekezetépítésben” címmel tart majd előadást. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt.
– Szintén már most hirdetjük, hogy április 8-án 18 órakor képviselő-testületi gyűlés lesz a tanácsteremben
3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb:
– A szárszói gyülekezeti hétvégre lezárult a jelentkezés, a részletes programot a jövő hét folyamán eljuttatjuk a jelentkezőknek.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk szintén az iratterjesztési asztalon.
– Április 5-én délelőtt 9 órára tavaszi templomkert rendezést hirdetünk meg
5. Offertórium:
– Az elmúlt heti offertórium Fréten 12.615,- Ft, a Bocskai úton 66.750,- Ft volt. A mai adománnyal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti és megáldja Isten!

A hét igéje: „Aki az eke szarvára teszi a kezét, és hátratekint, nem alkalmas az Isten országára.” (Lk 9, 62)