Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. február 23. Hirdetés

2014. február 23. Hatvanad vasárnapja

1. Keresztelő: Az elmúlt héten megkereszteltük Dévai Dóra és Ódor Emma Katalin kistestvéreiket. Isten áldása kísérje őket és családjaikat!
2. Temetés: Az elmúlt héten búcsúztunk el Nagy Antal (†80) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor).Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
3. Alkalmaink:
– Hétközi alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Kedden 20.30-tól Apakör lesz a gyülekezeti teremben
– Február 28-án, pénteken 18.30 órakor lesz az istentiszteleti felolvasók következő alkalma (IFA) az irodában. Azon testvéreinket hívjuk és várjuk, akik szívesen olvasnának igét vagy imádságot a márciusi 10.30-as istentisztelet valamelyikén.
– Ezt követően 20 órától lesz a 10-12 évvel ezelőtt konfirmált testvéreink összejövetele a gyülekezeti teremben.
– Szombaton, március 1-én, délután fél 5-kor szeretetvendégséget tartunk, melynek meghívott előadója Tar Kata a Zsidók Jézusért Mozgalom misszionáriusa, aki „Jézus a zsidó húsvétban” címmel tart előadást.
– Jövő vasárnap családi istentiszteletet is tartunk fél 10-től templomunkban
– Már lehet jelentkezni az idei szárszói gyülekezeti hétvégére, melynek időpontja: 2014. április 25-27. A kijáratnál található íven tehetjük ezt meg, vagy emailben: kelenfold@lutheran.hu ! Előleg: 2000 Ft. A teljes hétvége ára megegyezik a tavalyi árral. Hamarosan részletes programmal is jelentkezünk.
4. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
5. Egyéb:
– A Fraknó utcai szeretetszolgálat munkatársai kérik, hogy aki teheti, támogassa szolgálatukat férfi ruhaneművel: nagy méretű farmernadrág, póló, pulóver, cipő, zokni, alsónemű; de van kereslet szemüvegre, tisztálkodási szerekre, tartós élelmiszerre is. Előre is köszönjük szépen, ha ilyen formában is tudják a gyülekezeti tagok támogatni ezt az igen fontos szolgálatot.
6. Offertórium:
– Az elmúlt heti offertórium Fréten 7.500,- Ft, a Bocskai úton 49.700,- Ft volt. A mai adomány gyülekezetünk céljait szolgálja. A jókedvű adakozót szereti és megáldja Isten!

A hét igéje: „Ma, ha az ő hangját halljátok, ne keményítsétek meg a szíveteket.” (Zsid 3,15)