Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. február 16. Hirdetés

2014. február 16. Hetvened vasárnapja

1. Alkalmaink:
– Holnap, hétfőn délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45 órakor a bibliaiskola keretében folytatjuk a Jelenések könyvének tanulmányozását.
– Egyéb hétközi alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Már lehet jelentkezni az idei szárszói gyülekezeti hétvégére, melynek időpontja: 2014. április 25-27. A kijáratnál található íven tehetjük ezt meg, vagy emailben: kelenfold@lutheran.hu ! Előleg: 2000 Ft. A teljes hétvége ára megegyezik a tavalyi árral. Hamarosan részletes programmal is jelentkezünk.

2. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Egyéb:
– A Fraknó utcai szeretetszolgálat munkatársai kérik, hogy aki teheti, támogassa szolgálatukat férfi ruhaneművel: nagy méretű farmernadrág, póló, pulóver, cipő, zokni, alsónemű; de van kereslet szemüvegre, tisztálkodási szerekre, tartós élelmiszerre is. Előre is köszönjük szépen, ha ilyen formában is tudják a gyülekezeti tagok támogatni ezt az igen fontos szolgálatot.

4. Kérésre hirdetjük:
– Az 1979-ben egybehívott, később farkasrétinek nevezett ökumenikus közösség szolgálata tovább folytatódik. Változatlanul a XI. kerületben, most a MEÖT Székházában, a Magyar Tudósok útja 3-ban; és pedig minden hónap harmadik vasárnapján, este 6 órakor. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

5. Offertórium:

– Az elmúlt heti offertórium Fréten 14.025,- Ft, a Bocskai úton 62.975,- Ft volt. A mai adomány gyülekezetünk céljait szolgálja. A jókedvű adakozót szereti és megáldja Isten!

A hét igéje: „Nem a magunk igaz tetteiben, hanem a te nagy irgalmadban bízva visszük eléd könyörgéseinket.” (Dán 9, 18)