Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. január 26. Hirdetés

2014. január 26. Vízkereszt ünnepe utáni harmadik vasárnap

1. Temetés:
– Az elmúlt héten búcsúztunk el Rittinger Árpád (†73) testvérünktől. (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink:
– Holnap, hétfőn délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este fél 7-kor női kör lesz.
– Kedden 20.30-tól Apakör lesz a gyülekezeti teremben
– Január 31-én, pénteken 18.30 órakor lesz az istentiszteleti felolvasók következő alkalma (IFA) az irodában, melyre azon testvéreinket hívjuk és várjuk, akik szívesen olvasnának igét vagy imádságot a februári 10.30-as istentisztelet valamelyikén.
– További hétközi alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Szombaton, február 1-én, délután fél 5-kor szeretetvendégséget tartunk, melynek meghívott előadója dr. Harmati Béla László művészettörténész, az Evangélikus Országos Múzeum igazgatója. Előadásának témája Érték(t)rend. Az alkalom előtt, fél 4 órától diakóniai megbeszélés lesz a gyülekezeti teremben.
– Jövő vasárnap családi istentiszteletet is tartunk fél 10-től templomunkban

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Egyéb:
– Ma délután 4 órakor az újpesti Baptista Gyülekezet templomában tartja ünnepi alkalmát a Lepramisszió, melyre mint támogatókat szeretettel hívnak és várnak bennünket is. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatunk.

5. Offertórium:
Az elmúlt heti offertórium Fréten 11.475, -Ft, a Bocskai úton 44.635, -Ft volt. A mai adomány szeretett gyülekezetünk céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: Akkor eljönnek napkeletről és napnyugatról, északról és délről, és letelepednek az Isten országában. (Lk 13,29)