Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. október 20. Hirdetés

2013. október 20. Szth. ünnepe u. 21. vasárnap

1. Keresztelés: Az elmúlt héten megkereszteltük Brolly Eszter Teodóra kistestvérünket. A Mindenható Isten őrizze őket szüleikkel együtt!

2. Esketés: Az elmúlt héten fogadtak egymásnak örök hűséget Nádasi András és dr. Szabó Violette. Isten áldása kísérje őket a közös életúton!

3. Temetés: Az elmúlt héten búcsúztunk el Ranovszky Lászlóné sz.: Turna Mária (†93) testvérünktől. (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

4. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Hétfő délután 5 órától konfirmációi óra lesz.
– Hétfőn este fél 8-tól Asszonykör lesz a gyülekezeti teremben
– Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola ugyancsak a gyülekezeti teremben.
– Pénteken, 16.15-kor hittanóra lesz a gyülekezeti teremben, az istentiszteleti felolvasók következő alkalma (IFA) pedig 18.30 órakor kezdődik az irodában.
– E helyről is hálás köszönetet mondunk az adományokért és mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a jubileumi Őszi Gyülekezeti Hétvégénkhez!
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe Olescher Tamás képzőművész: Parabolák, tekercsképek és oltárok című kiállítását, mely megtekinthető tanácstermünkben.
– Amint arról korábbi hirdetéseink alkalmával, valamint a kifüggesztett választási hirdetményből is értesülhettek, a mai napon, a fél 11-es istentiszteletet követően gyülekezetünk közgyűlést tart, amelyen felügyelő,- másodfelügyelő- és jegyzőválasztásra kerül sor. A szavazólapokat az istentisztelet után vehetik át a testvérek a tanácsteremben. Előre is köszönjük mindenkinek a türelmét és részvételét a közgyűlésen. A részletekkel kapcsolatban a közgyűlés elején adunk tájékoztatást.
– A Fraknó utcai szeretetszolgálat munkatársai kérik, hogy aki teheti adományozzon a hajléktalanoknak férfi, nagy méretű téli ruhát, zoknit, cipőt, alsóneműt, de szívesen fogadnak takarókat, pokrócokat és ágynemű huzatot is. Kérik továbbá, hogy kis méretű női holmit, illetve nyári ruhákat most már ne vigyenek, mert nem tudják hol tárolni azokat. Bárminemű tartós élelmiszernek is nagyon örülnének.

5. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe.

6. Offertórium: Az elmúlt heti offertórium, Fréten 9.750,-Ft, a Bocskai úton 33.700,-Ft volt. Jövő vasárnap a Biblia terjesztésére gyűjtjük majd az offertóriumot. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat a jóval.” (Róm 12,21)