Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. március 24. Hirdetés

2013. március 24. Böjt hatodik vasárnapja

1. Megemlékezés:

– Egy évvel ezelőtt búcsúztunk el Balogh Lajos (†66) testvérünktől. (Megemlékezés 10.30-kor)

2. Esküvő:

Tegnap fogadott örök hűséget egymásnak templomunkban Morótz Péter és Kicsi Hajnal! A házasságot szerző Isten áldja meg őket életútjukon!

3. Alkalmaink:

– Hét közbeni alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva, melyeket megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Óegyházi evangéliumok címmel március 27-én, szerdán 18 órakor zárul az idei böjti zenés sorozatunk. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!
– Nagycsütörtökön este 18 órától tartunk istentiszteletet.
– Nagypénteken 10.30-kor és 18 órakor a Bocskai úton, 9 órától pedig Farkasréten tartunk istentiszteletet
– Április 14-én az MR1 Kossuth Rádió templomunkból közvetít istentiszteletet 10.04 perctől, így kérjük a testvéreket, hogy aznap 10.30 helyett 10 előtt néhány perccel érkezzenek, mivel az istentiszteletet aznap 10 órakor kezdjük. Köszönjük mindenki megértését!
– Idei tavaszi gyülekezeti hétvégénket április 19–21. között tartjuk Balatonszárszón. Jelentkezni a kihelyezett íven lehet, a Hívogató szórólap elvihető az iratterjesztésből!

4. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat ugyancsak szórólapon megtaláljuk az iratterjesztésben.

5. Egyéb:

– Kelenföldi gyülekezet bérbe kívánja adni az irodák fölötti, Bocskai útra néző 2 és fél szobás, étkezős, cirkófűtéses, felújított állapotban levő lakását. Az épület egyházi jellegére való tekintettel különösen fontos a bérlő megbízhatósága. Érdeklődni a lelkészi hivatal telefonszámain (361 21 59; 20 824 29 07) vagy annak E-mail címen (kelenfold@lutheran.hu) lehet.

6. Offertórium:

– Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 12.220,- Ft, a Bocskai úton 54.290,-Ft volt, A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Ahogyan Mózes felemelte a kígyót a pusztában, úgy kell az Emberfiának is felemeltetnie, hogy aki hisz, annak örök élete legyen őbenne.” (Jn 3, 14-15)