Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. március 17. Hirdetés

2013. március 17. Böjt ötödik vasárnapja

1. Alkalmaink:

– Hét közbeni alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva, melyeket megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Kedden 18 órától képviselőtestületi gyűlés lesz a tanácsteremben
– Óegyházi evangéliumok címmel március 20-án, szerdán 18 órakor folytatódik az idei böjti zenés sorozatunk, melynek részletes programja elvihető az iratterjesztésből. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!
– Pénteken 16 órától kézműves délutánt tartunk gyermekeknek a gyülekezeti teremben
– Idei tavaszi gyülekezeti hétvégénket április 19–21 között tartjuk Balatonszárszón. Jelentkezni a kihelyezett íven lehet, a Hívogató szórólap elvihető az iratterjesztésből!

2. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat ugyancsak szórólapon megtaláljuk az iratterjesztésben.

3. Offertórium:

– Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 13.525,- Ft, a Bocskai úton 54.250,-Ft volt, A mai vasárnap egyházunkban a GAS vasárnap, így a mai vasárnapi offertóriumot erre fogjuk gyűjteni. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért.” (Mt 20,28)