Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. március 10. Hirdetés

2013. március 10. Böjt negyedik vasárnapja

1. Megemlékezés:

Az elmúlt héten kísértük el utolsó földi útjára Egervári László (†91) testvérünket. (Megemlékezés a 10.30-as istentiszteleten.) Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink:

– Hét közbeni alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva, melyeket megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Óegyházi evangéliumok címmel március 13-án, szerdán 18 órakor folytatódik az idei böjti zenés sorozatunk, melynek részletes programja elvihető az iratterjesztésből. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!
– Idei tavaszi gyülekezeti hétvégénket április 19–21 között tartjuk Balatonszárszón. Jelentkezni a kihelyezett íven lehet, a Hívogató szórólap elvihető az iratterjesztésből!

3. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat ugyancsak szórólapon megtaláljuk az iratterjesztésben.

4. Offertórium:

– Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 12.605,- Ft, a Bocskai úton 52.700,-Ft volt, amely a lelkészképzés céljait szolgálta. A következő vasárnap lesz egyházunkban a GAS vasárnap, így a jövő vasárnapi offertóriumot erre fogjuk gyűjteni. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad, de ha meghal, sokszoros termést hoz.” (Jn 12,24)