Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. február 24. Hirdetés

2013. február 24. Böjt második vasárnapja

1. Megemlékezés:
Az elmúlt héten kísértük el utolsó földi útjára Simon Lajosné született Saáry Valéria (†86) testvérünket (Megemlékezés a 10.30-as istentiszteleten.) Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink:
– Hét közbeni alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva, melyeket megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Óegyházi evangéliumok címmel február 27-én, szerdán 18 órakor folytatódik az idei böjti zenés sorozatunk, melynek részletes programja olvasható a hirdetőtáblákon és a honlapunkon. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!
– március 1-én, pénteken este 18.30 órakor kezdődik az IFA (Istentiszteleti Felolvasók Alkalma) következő alkalma, melyre mindazon testvéreinket hívjuk, akik egyszer-egyszer szívesen olvasnának fel igét vagy imádságot a fél 11-es IT-ken.
– Másnap szombaton 16.30-kor szeretetvendégséget tartunk a tanácsteremben, melyen Dr. Kránitz Mihály rk. egyetemi paptanár Új evangelizáció avagy reformáció a római katolikusoknál? címmel tart vetítettképes előadást. Előtte, 15.30-kor diakóniai megbeszélés lesz a gyülekezeti teremben.
– Jövő vasárnap 9.30 órai kezdettel családi istentisztelet is lesz. Hívjuk és várjuk a családokat!
– Hagyományos tavaszi gyülekezeti hétvégénket idén április 19–21 között tartjuk Balatonszárszón. Kérjük, mindenki már most írja be a naptárjába!
3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Örömmel hirdetjük, hogy 2012. decemberétől, gyülekezetünk honlapján meghallgathatóak a fél 11-es istentisztelet igehirdetései. Az igehirdetések néhány nappal az elhangzásuk után mp3 formátumban kerülnek fel a honlapra.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk az iratterjesztési asztalon.
4. Offertórium:
– Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 7.075.- Ft, a Bocskai úton 50.685.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!
A hét igéje: „Isten abban mutatta meg rajtunk szeretetét, hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk.” (Róm 5,8)