Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. december 23-26.

2012. december 23-26. Ádvent negyedik vasárnapja – Karácsony

1. Temetés: Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára Balogh Lajos (†66) testvérünket. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg. (Megeml.: fél 11-kor!)

2. Ünnepi alkalmaink:
– Holnap, Szentesti istentiszteletünk 16 órakor kezdődik három blokkban. Az első blokk a gyermekeké, a másodikban lesz a karácsonyi evangélium olvasása, míg a záróban az úrvacsoraosztás.
– Holnapután, Karácsony első napján a szokott időpontban tartjuk istentiszteleteinket. A fél 11 órakor kezdődő istentisztelettel párhuzamosan gyermek-istentiszteletet is tartunk az alagsori gyülekezeti teremben. Kérjük a szülőket, hogy a templomba érkezzenek gyermekeikkel.
– December 26-án fél 10-re várjuk az örömzenélésben szívesen résztvevőket a karzatra.
– A két ünnep között a lelkészi hivatal csak december 27-én, csütörtökön lesz nyitva délelőtt 9-13 óra között. Az új naptári évben, január 2-án lesz először nyitva a hivatal délelőtt, a szokott időben.
– December 31-én, óév este Farkasréten fél 5 órától, a Bocskai úton 18 órától tartunk istentiszteletet. Másnap, január 1-jén a szokott vasárnapi rend szerint tartunk istentiszteleteket.
– Január 3-án, 19 órától imaközösség lesz a gyülekezeti teremben
– Január 6-án, vízkereszt ünnepén, – ami idén vasárnapra esik – családi istentiszteletet is tartunk fél 10-kor.

3. Iratterjesztés:

– Hirdetjük, hogy megjelent a Hírlevél legfrissebb, ádventi-karácsonyi száma, melyet nem postáztunk, így kérjük, hogy ki-ki az iratterjesztési asztalról legyen szíves magával vinni!
– Az Evangélikus Életet, a jövő évi Útmutatót, Naptárt, valamint egyéb új kiadványainkat és az ádventi vásár ajándéktárgyait ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Offertórium: Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 9.720.-Ft, a Bocskai úton 42.120.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

Karácsony ünnepének igéje: „Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét”. (Jn 1,14)