Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. december 16.

2012. december 16. Ádvent harmadik vasárnapja

1. Alkalmaink:
– Hétfőn délelőtt 10 órától a nyugdíjas Bibliaóra hívjuk a testvéreket.
– Hétfőn 15 órakor lesz a hajléktalanok karácsonya a Fraknó utcai szeretetszolgálatunknál.
– Szintén hétfőn este 19.30 órától tarja a HIFI karácsonyi alkalmát a tanácsteremben.
– Kedden 18 órától a munkatársi karácsonyi estére hívjuk a gyülekezeti munkatársakat ugyancsak a tanácsterembe.
– Szerdán az Ádvent – ahogy Ézsaiás látta címmel folytatódik az ádventi sorozatunk, melynek utolsó alkalmán Veperdi Zoltán lelkész szolgál. Az alkalom 18 órakor kezdődnek templomunkban.
– A sorozatot követően a szerdai bibliakör tartja karácsonyi együttlétét a hittanteremben.
– Csütörtökön 19 órától a három ifjúsági kör – kisifi, nagyifi, szeniorifi – valamint a konfirmandusok közös karácsonya lesz a gyülekezeti teremben.
2. Iratterjesztés:
– Hirdetjük, hogy megjelent a Hírlevél legfrissebb, ádventi-karácsonyi száma, melyet nem postáztunk, így kérjük, hogy ki-ki az iratterjesztési asztalról legyen szíves magával vinni!
– Az Evangélikus Életet, a jövő évi Útmutatót, a Credo legújabb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe. A mai naptól a kézimunka kör vásárt tart. Az általuk készített ajándékok istentisztelet után megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

3. Kérésre hirdetjük:
– A Fasori Evangélikus Gimnázium felvételt hirdet a 2013/14-es tanévre. További részletek a gimnázium honlapján olvashatóak.
4. Offertórium: Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 10.250.-Ft, a Bocskai úton 54.080.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!
A hét igéje: „Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Az Úr jön hatalommal. (Ézs 40,3.10)