Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. december 09.

2012. december 09. Ádvent második vasárnapja

1. Keresztelő: Tegnap megkereszteltük templomunkban Léhnár Zoárd és Léhnár Leó kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket, szüleikkel együtt!

2. Alkalmaink:
– A hétközbeni alkalmainkat, melyek a szokott rendben lesznek megtartva, megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Kedden 10 órától kismamakörre hívjuk és várjuk a kismamákat.
– Szerdán az Ádvent – ahogy Ézsaiás látta címmel folytatódik az ádventi sorozatunk, melynek második alkalmán gyülekezetünk volt lelkésze, Szeverényi János országos missziói lelkész szolgál. Az alkalmak 18 órakor kezdődnek templomunkban.
– A hajléktalanok karácsonya december 17-én, 15 órakor lesz a Fraknó utcai szeretetszolgálatunknál, a munkatársaké pedig másnap kedden, 18-án este 18 órakor a tanácsteremben. Már most írjuk be a Naptárunkba!

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Életet, a jövő évi Útmutatót, a Credo legújabb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe. A mai naptól a kézimunka kör vásárt tart. Az általuk készített ajándékok istentisztelet után megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

4. Kérésre hirdetjük:
– Az emberi embrió méltósága tárgykörben aláírásgyűjtést szerveznek. További részletek ill. az ívek az iratterjesztésben találhatóak.
– A Deák Téri Evangélikus Gimnázium felvételt hirdet nyolcosztályos és négyosztályos tagozatára a 2013/14-es tanévre. További részletek a gimnázium honlapján olvashatóak.

5. Offertórium: Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 10.485.-Ft, a Bocskai úton 49.065.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok.” (Lk 21,28)