Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. november 11.

2012. november 11. Szth. ünnepe u. utolsó előttit megelőző vasárnap

1. Keresztelés: Az elmúlt héten megkereszteltük Havas Dalma és Csaba Levente kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket szüleikkel együtt!

2. Megemlékezés: A mai 1/2 11-es istentiszteleten megemlékezünk Pados Károlyné sz: Csapó Klára (†) testvérünkről a záró könyörgésünkben. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink:
– A hét közbeni alkalmainkat, melyek a szokott rendben lesznek megtartva, megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Az egyházi esztendőhöz kapcsolódóan tanácstermünkben szerdán este 17.30-kor folytatódik a Pokoli kérdések – Pokol avagy teljes kiengesztelődés? című sorozat. A részletes program szórólapon az iratterjesztésből elvihető. Az alkalmakat (be)vezeti Blázy Árpád. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.
– Két hét múlva, a fél 11-es istentiszteletünk után agapéra hívjuk a testvéreket. A házigazda ezúttal a gyülekezet presbitériuma lesz.

4. Iratterjesztés:
– Akihez esetleg nem érkezett meg őszi gyülekezeti Hírlevelünk, az iratterjesztési asztalról elviheti.
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Ehhez kapcsolódóan hirdetjük a kijáratnál található imaközösségi dobozt, melybe egy papíron bedobhatjuk imatémáinkat, azokat a kéréseket, melyekért – a kérésnek eleget téve – a nagy kérő imádságban, vagy imaközösségünkben imádkozunk.

5. Kérésre hirdetjük:
– November 15-18. között a Harmat Kiadó tart könyvvásárt gyülekezetünk Bocskai úti alagsori lakásában. Így a jövő vasárnapi fél 11-es istentiszteletünk után is lehetőség nyílik különböző könyvek, igés lapok, stb. kedvezményes megvásárlására. További részletek a hirdetőtáblákon.
– Az emberi embrió méltósága tárgykörben aláírásgyűjtést szerveznek. További részletek ill. az ívek az iratterjesztésben találhatóak.

6. Offertórium: Az elmúlt hét offertóriuma Fréten 7.800.-Ft, a Bocskai úton 74.090.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!
A hét igéje: „Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja!”(2 Kor 6,2)