Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. november 4.

2012. november 4. Szth. ünnepe u. 22. vasárnap

1. Keresztelés: A tegnapi napon megkereszteltük Havas Dalma kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szüleivel együtt!

2. Alkalmaink:
– A hétközbeni alkalmainkat, melyek a szokott rendben lesznek megtartva, megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Kedden este 18 órakor presbiteri ülés lesz a tanácsteremben.
– Az egyházi esztendőhöz kapcsolódóan tanácstermünkben szerdán este 17.30-kor veszi kezdetét az a három részes sorozat, melynek címe: Pokoli kérdések – Pokol avagy teljes kiengesztelődés? A részletes program szórólapon az iratterjesztésből elvihető. Az alkalmakat (be)vezeti Blázy Árpád. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.
– Csütörtökön este 19.30-kor tartja következő alkalmát a szenior ifi.
– Pénteken 19 órakor a Középkör alkalmára várjuk a testvéreket.

3. Iratterjesztés:
– Elkészült őszi gyülekezeti Hírlevelünk, amit postai úton kézbesítettünk. Akihez esetleg nem érkezett meg, az iratterjesztési asztalról elviheti.
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Ehhez kapcsolódóan hirdetjük a kijáratnál található imaközösségi dobozt, melybe egy papíron bedobhatjuk imatémáinkat, azokat a kéréseket, melyekért – a kérésnek eleget téve – a nagy kérő imádságban, vagy imaközösségünkben imádkozunk.

4. Kérésre hirdetjük: A Keresztyén Ökumenikus Baráti Társaság következő alkalma hétfőn 18 órakor kezdődik a tanácsteremben, melynek vendége Solt Pál lesz, aki „Az ökumené útja – a Taizéi közösség” címmel tart előadást. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak.

5. Offertórium: A Biblia terjesztésére gyűjtött elmúlt heti offertórium Fréten 13.200.-Ft, a Bocskai úton 28.640.-Ft volt. A mai adomány a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Nálad van a bocsánat, ezért félnek téged.” (Zsolt 130,4)