Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. október 21.

2012. október 21. Szth. ünnepe u. 20. vasárnap

1. Megemlékezés: A mai 1/2 11-es istentiszteleten megemlékezünk Vághy Antal (†85) és Kiss Ernőné sz: Lada Erzsébet (†75) testvéreinkről a záró könyörgésünkben. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink:
– A hétközbeni alkalmainkat, melyek a szokott rendben lesznek megtartva, megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is. Kivétel ez alól a holnapi nyugdíjas Bibliaóra és a keddi konfirmációs óra, melyek nemzeti ünnepünkre való tekintettel elmaradnak
– Hirdetjük, hogy csütörtökön 19.30-tól tartja következő alkalmát a Senior Ifi
– Pénteken este 19 órakor kezdődik az IFA (Istentiszteleti Felolvasók Alkalma) következő együttléte irodánkban, melyre hívjuk mindazon testvéreinket, akik egyszer-egyszer szívesen olvasnának igét vagy imádságot decemberben a fél 11-es IT-ken.
– Már most hirdetjük, hogy október 31-én, Reformáció ünnepén este 18 órakor tartunk istentiszteletet, melynek igehirdetője Molnár Sándor református lelkipásztor lesz

3. Iratterjesztés:
– Elkészült őszi gyülekezeti Hírlevelünk, amit postai úton kézbesítettünk. Akihez esetleg nem érkezett meg, az iratterjesztési asztalról elviheti.
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe – – Ehhez kapcsolódóan hirdetjük a kijáratnál található imaközösségi dobozt, melybe egy papíron bedobhatjuk imatémáinkat, azokat a kéréseket, melyekért – a kérésnek eleget téve – a nagy kérő imádságban, vagy imaközösségünkben imádkozunk.

4. Offertórium: Az elmúlt heti offertórium, Fréten 12.500.-Ft, a Bocskai úton 34.165.-Ft volt. A mai adományok gyülekezetünk céljait szolgálják. Már most hirdetem, hogy a következő vasárnap offertóriuma a Biblia terjesztését szolgáló kötelező offetrórium lesz. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az Úr! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben. (Mik 6,8)