Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. szeptember 23.

2012. szeptember 23. Szth. ünnepe u. 16. vasárnap

1. Alkalmaink:

– Holnap délelőtt 10 órakor nyugdíjas bibliaórát, este½ 8 órától pedig felnőtt ifjúság alkalmat (HIFI) tartunk az alagsori gyülekezeti teremben.
– Kedden délután 16.45-től gyülekezeti hittanórát tartunk alsósoknak Farkasréten, valamint szintén kedden, 16 órától tartjuk a konfirmációs oktatást.
– Szerdán este 16.45 órakor kerül sor a gyülekezeti Bibliaórára.
– Csütörtök délután 17 órától a kisifjúság, este 18 órától a nagyifi, 19.30-tól pedig a szenior ifi tartja első alkalmát. A szenior ifjúság alkalmait tervezünk megtartani.
– Pénteken du. 16 órától alsós gyülekezeti hittant tartunk a gyülekezeti teremben.
– Szombaton délután 15.30-tól diakóniai megbeszélés lesz a gyülekezeti teremben.
– Szombaton 16.30-tól szeretetvendégség lesz tanácstermünkben, melynek vendége Dr. Szabó Máté ombudsman, aki „Tolerancia a gyakorlatban az ombudsman tapasztalatainak tükrében” címmel előadást tart.

2. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe, valamint Erdélyi Csaba Egy szikrányi fényt! című verseskötetét, melynek megvásárlásával a testvérek gyülekezetünket támogatják.

4. Egyéb:

– Az október 21-én lesz az idei Protestáns Kulturális Est, melyre jegyek 500.- Ft/fős áron rendelhetők a lelkészi hivatalon keresztül.

5. Offertórium:

Az elmúlt heti offertórium Fréten 8.200.-Ft, a Bocskai úton 34.550.-Ft volt. A mai offertórium a szórvány-gyülekezetek megsegítésére szolgál. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A mai ige így szól hozzánk: Krisztus Jézus megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet. (2Tim 1,10)