Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. szeptember 16.

2012. szeptember 16. Szth. ünnepe u. 15. vasárnap

1. Keresztelés: Felnőtt keresztségben részesült Gyigor Anita testvérünk. Isten áldása kísérje őt ezután is!

2. Temetés: Az elmúlt héten kísértük el utolsó földi útjára Horváth Imréné (†85) testvérünket (Megeml.: 10.30). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 9 órakor nyugdíjas bibliaórát, este½ 8 órától pedig felnőtt ifjúság alkalmat (HIFI) tartunk az alagsori gyülekezeti teremben.
– Kedden délután 16 órától gyülekezeti hittanórát tartunk alsósoknak, valamint szintén ebben az időpontban indul a konfirmációs oktatás.
– Szerdán este 16.45 órakor kerül sor a gyülekezeti Bibliaórára.
– Csütörtök este 18 órától lesz a nagyifi első alkalma.
– Pénteken du. 16.45-kor tartunk hittanórát Farkasréten.

4. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe, valamint Erdélyi Csaba Egy szikrányi fényt! című verseskötetét, melynek megvásárlásával a testvérek gyülekezetünket támogatják.

5. Egyéb:
– Az október 21-én lesz az idei Protestáns Kulturális Est, melyre jegyek 500.- Ft/fős áron rendelhetők a lelkészi hivatalon keresztül.
– Szeptembertől júniusig zenés istentiszteletek lesznek minden hónap 3. vasárnapján templomunkban, amelyen kiváló muzsikusok, szólisták szolgálnak közöttünk. A mai nap az első alaklom, szeretettel köszöntjük Thiering Pétert, aki altfurulyán Georg Philip Telemann szonátáiból játszik istentiszteletünkön. Október 3. vasárnapján Szűcs Kinga jön el közénk hegedülni.
6. Offertórium:
Az elmúlt heti offertórium Fréten 7.950.-Ft, a Bocskai úton 27.365.-Ft. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt! Már most hirdetjük, hogy a jövő heti offertórium a szórvány-gyülekezetek megsegítésére szolgál.

A hét igéje így szól hozzánk: Minden gondotokat Őreá vessétek, mert neki gondja van rátok. (1Pt 5.7)