Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

Hirdetés 2012. Szeptember 09.

2012. Szeptember 09. Szth. ünnepe u. 14. vasárnap

1. Esketés: Az elmúlt héten fogadott örök hűséget egymásnak Misják Petra és Bagi Tamás, Gyigor Anita és Bogárdi Gergely, valamint Őri Diána és dr. Garamvölgyi Vilmos. A házasságot szerző Isten áldja meg a párokat a közös életúton!
2. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor nyugdíjas bibliaórát tartunk az alagsori gyülekezeti teremben. Este ½ 8 órakor pedig a hétfői felnőtt ifjúság (HIFI) tartja grillezéssel egybekötött nyitó alkalmát.
– Kedden este 18 órai kezdettel fórumot tartunk épületegyüttesünk akadálymentesítési elképzeléseiről. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
– Szerdán du. 16.45 órai kezdettel lesz gyülekezeti termünkben a szerdai Bibliaiskola kezdő alkalma. Erre is mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
– Csütörtökön, délután 5 órától nyugdíjas női torna lesz a gyülekezeti teremben.
– Immár 6. alkalommal rendezik meg Szakrális Művészetek Hetét, melynek nyitó napján, szeptember 15-én lesz a Nyitott templomok éjszakája. Gyülekezetünk második alkalommal csatlakozik ehhez az országos rendezvénysorozathoz. Tér – Zene – Beszéd címmel változatos programokkal várjuk 17 és 22 óra között mindazokat is, akik szívesen velünk töltik ezt az estét. Hívogassunk barátokat, ismerősöket, legyen ez az este mindannyiunk közös ügye és élménye! A részletes programot az iratterjesztésben elhelyezett szórólapokon magunkkal vihetjük.
3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát ajánljuk a testvérek figyelmébe, valamint Erdélyi Csaba Egy szikrányi fényt! című verseskötetét, melynek megvásárlásával a testvérek gyülekezetünket támogatják.
4. Egyéb:
– A Fraknó utcai szeretetszolgálatunk múlt keddtől ismét várja a kedves testvérek segítségét, természetbeni adományait. Köszönjük az eddigi felajánlásokat.
– Az október 21-én lesz az idei Protestáns Kulturális Est, melyre jegyek 500.- Ft/fős áron rendelhetők a lelkészi hivatalon keresztül.
5. Offertórium:
– A múlt vasárnap offertóriuma: Fréten 9.850.-Ft, a Bocskai úton 38.955.-Ft volt. A mai a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!
A mai ige így szól hozzánk: Áldjad, lelkem, az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! (Zsolt 103,2)